UEFA a ordonat schimbarea gazonului pe Naţional Arena. Termen maxim, două săptămâni
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gazon national arena
gazon national arena

Conform FRF, după ce a analizat starea gazonului de pe Naţional Arena, reprezentantul UEFA a decis că schimbarea acestuia este imperios necesară pentru ca echipele româneşti să poată juca pe acest stadion în cupele europene.

După inspecţia ce a avut loc, joi, la Naţional Arena, FRF a dat publicităţii un comunicat în care se arată că UEFA a cerut ca suprafaţa de joc să fie schimbată în cel mult două săptămâni, pentru ca echipele româneşti să poată juca acolo în Liga Campionilor (Oţelul) şi Europa League (Steaua şi Rapid), informează Realitatea.

Redăm integral comunicatul FRF:

Astăzi, joi, 8 septembrie 2011, a avut loc la Casa Fotbalului o întâlnire în care s-a analizat starea terenului de joc la partida România - Franţa, UEFA atenţionându-ne în legătura cu adoptarea unor decizii rapide pentru refacerea gazonului.

La dezbatere au participat preşedintele FRF, Mircea Sandu, reprezentanţi ai Primăriei Bucureşti şi, respectiv, ca expert desemnat de UEFA în problema montării şi intreţinerii terenurilor de joc, domnul Richard Hayden.

Din discuţiile purtate a reieşit că gazonul trebuie schimbat, aceasta operaţiune urmând să dureze maximum două săptămâni. În acest scop, sub expertiza reprezentantului UEFA, o altă companie decât cea care a montat iniţial gazonul va reface în intregime câmpul de joc, astfel încât echipele romaneşti participante în cupele europene să poată disputa jocurile din grupele Ligii Campionilor şi ale Europa League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel