Udrea rămâne în arest. Veronel Rădulescu, avocatul fostului ministru: Sunt dezamăgit! Trebuie pusă în libertate de îndată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a făcut primele declarații după decizia judecătorilor.

Procesul de astăzi a fost amânat, urmând să se refacă ordinul european de anchetă pentru a fi întrebată Elena Udrea când ar vrea să participe la recursul în casație. Următorul termen este în 23 iunie, ceea ce-i afectează planul fostului ministru. Extrădarea se judecă la începutul lunii iunie. 

"Sunt dezamăgit pentru că erau de pus în discuție cereri foarte importante, destul de complexe şi destul de argumentate care conduc la ideea că doamna Udrea trebuie pusă în libertate de îndată, că execută un mandat care, din punctul de vedere al apărării, este unul nelegal. Instanţa a apreciat că aceste lucruri pot fi discutate doar cu procedura de citare îndeplinită în mod complet", a spus Veronel Rădulescu.

În ceea ce priveşte dorinţa Elenei Udrea de a fi prezentă în sala de judecata prin videoconferinţa dacă se va discuta pe fondul cauzei, acesta a spus: "Eu nu fac aprecieri asupra a ceea ce a hotărât instanţă. Mi-am spus şi în sala punctul de vedere că aceasta era o cerere o dorinţă a doamnei Udrea să participe, o dorinţă probabil alimentată şi de speranţă dumneaei că instanţa va suspenda executarea acelei hotărâri şi va fi prezentă personal".

Întrebat dacă, mâine, fostul ministru va fi audiat prin videoconferinţa la Curtea de Apel, avocatul Veronel Rădulescu a declarat: ”Nu cred. Din câte ştiu eu, nici măcar nu s-a îndeplinit procedura cu instanta din Bulgaria. Termenul de mâine cel mai probabil va fi amânat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel