Data publicării:

Udrea - FBI. Chirieac: Este o suspiciune. SUA pot fi interesate

Autor: Cătălina Burghelea | Categorie: Politica
WhatsApp
Elena Udrea şi Alina Bica
Elena Udrea şi Alina Bica
Posibila colaborare dintre Elena Udrea și FBI a provocat o amplă dezbatere în România. Analistul Bogdan Chirieac spune că dacă într-adevăr informația conform căreia Udrea ar colabora cu FBI este una veridică, SUA ar putea să-i ofere imunitate și o altă identitate. 

Invitat la România TV, analistul politic Bogdan Chirieac a declarat că ar exista anumite suspiciuni în privința colaborării Udrea-FBI. 

„Arestarea pe stradă a doamnei Udrea dă senzația că, în cauză, a fost și FBI-ul. Avem suspiciuni mai mult decât rezonabile că autoritățile din Costa Rica s-au automoblizat atunci când au intervenit americanii. Aici este o suspiciune," a spus Bogdan Chirieac. 

„Dacă informația este reală, că Elena Udrea dorește să colaboreze cu FBI-UL, lucrurile stau așa: autoritățile din Costa Rica o pot extrăda în Statele Unite. FBI-ul are capacitatea să-i ofere imunitate și altă identitate. SUA pot fi interesate de acuzații de corupție în România din partea corporațiilor străine, acolo unde DNA-ul n-a trecut pragul”, a mai adăugat analistul politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel