Udrea: Am discutat cu Ridzi despre problemele ei de sănătate, nu ştiu dacă se autosuspendă din PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
udrea
udrea

Ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a declarat, marţi, că a discutat cu deputatul Monica Ridzi despre problemele acesteia de sănătate şi că aceasta nu a comunicat dacă se va autosuspenda din PDL.

Elena Udrea, Monica Ridzi, Raluca Turcan şi Roberta Anastase au stat mai multe minute în biroul preşedintelui Camerei înainte de întâlnirea grupurilor parlamentare PDL cu preşedintele Traian Băsescu, informează Mediafax.

Întrebată dacă Monica Iacob Ridzi şi-a anunţat suspendarea din partid, Udrea a spus că "Monica Ridzi a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are". "Este o decizie a dânsei ce va face, partidul nu poate să o suspende, ea nu ne-a comunicat acest lucru (dacă se autosuspendă - n.r.)", a adăugat Udrea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a spus că nu a discutat cu Monica Ridzi despre suspendarea acesteia din partid şi că în momentul în care va fi modificat Statutul partidului aceste prevederi vor fi puse în aplicare.

Lideriul deputaţilor democrat-liberali, Mircea Toader, a declarat, luni, că BPN a decis să propună modificarea Statutului partidului astfel încât toţi cei care sunt trimişi în judecată să fie automat suspendaţi din PDL.

Citeşte şi: Dan Păsat se autosuspendă din PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel