UDMR răspunde la îngrijorările lui Chichirău: Sunteți ZERO!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Cosette Chichirău FOTO AGERPRES
Cosette Chichirău FOTO AGERPRES
În cadrul audierii lui Florin Cîțu în Comisia Buget-Finanțe, un senator UDMR i-a atras atenția lui Cosette Chichirău cu privire la modul în care va alege UDMR să voteze. 

Un senator UDMR a atenționat-o pe Cosette Chichirău că USR este un ”partid zero”, care nu s-a aflat până acum la guvernare și care are ”zero rezultate”. 

Senator UDMR: La începutul ședinței doamna deputat Chichirău își făcea griji pentru UDMR și pentru modul în care vom vota noi. Știm foarte bine, stimată doamnă, cum vom vota noi. Știm foarte bine, de asemenea, că atât PSD-ul cât și PNL-ul, cât și celelalte partide care mai sunt în sală, au avut la un moment dat responsabilitatea guvernării. Dumneavoastră nu ați avut deocamdată această responsabilitate și din acest punct de vedere sunteți partidul zero. Cu zero responsabilitate și cu zero rezultate. Știe și domnul Cîțu...

Cosette Chichirău: Doar că am pus umărul la împiedicarea legilor justiției. Noi nu am susținut distrugerea justiției în România. Asta e o mare realizare a USR-ului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel