Ucrainienii s-au certat și ei pe talente. Votul de la X-Factor a stârnit o adevărată revoluție pe internet - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Alexander Krivoshapko
Alexander Krivoshapko

Prima ediție a emisiunii X-Factor din Ucraina a avut rezultate cel puțin la fel de controversate ca cele ale emisiunii „Românii au talent”.  Scandalul a început de la a șaptea transmisiune în direct, unde favoritul publicului, Alexander Krivoshapko, a pierdut competiția.

Evenimentul este cel mai mare scandal pe care televiziunea ucrainiană l-a cunoscut vreodată. Internetul s-a umplut de proteste ale telespectatorilor, care acuzau juriul emisiunii și postul de televiziune că au decis fără să țină cont de părerea publicului și a votului exprimat. Telespectatorii au cerut demisia juriului și au încercat boicotarea postului de televiziune STB.

Se pare că până și în cadrul echipei de la STB a existat un scandal. De altfel, transmisia în direct a fost întreruptă brusc și au apărut pauze publicitare care nu erau în desfășurător.

Membrul cel mai contestat al juriului, Igor Kondratyuk, a fost membru și în juriul emisiunii Ukraine Got Talent (Ucrainienii au talent),

Citește și:

Cum a fost dezavantajat Narcis Ianău la „Românii au talent“. Profesoara băcăuanului acuză manevrele de culise din PRO TV

Ce interes avea ProTv să câştige Adrian Ţuţu finala show-ului Românii au talent

De Ce a câştigat Adrian Ţuţu la „Românii au talent” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel