TVR, situaţia actuală şi viitorul instituției, dezbatere miercuri, în Parlament
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Iulian Bulai  Foto: Facebook
Iulian Bulai Foto: Facebook
Iulian Bulai, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte şi mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor,  organizează, miercuri, de la orele 10,00, o dezbatere privind situaţia actuală şi viitorul Televiziunii publice.

Deputatul Iulian Bulai a precizat că la dezbatere a invitat jurnalişti din presa românească, reprezentanţi ai societăţii civile şi politicieni.

'Trebuie să avem o dezbatere despre statu-quo, viitor, soluţii şi crezul nostru despre TVR, societatea civilă, jurnalişti, politicieni. În situaţia actuală nu mai poate fi continuată activitatea managerială şi editorială a TVR, în această formă, pentru a fi relevantă. De asta avem nevoie de o dezbatere la care toţi actorii non-TVR să spună cum văd ei atât analiza statu-quo-ului, cât şi a viitorului Televiziunii naţionale', a declarat, pentru Agerpres , Bulai.

În cadrul dezbaterii se va discuta despre modul de selecţie a preşedintelui-director general, modificările necesare în legislaţie, golurile pe care Televiziunea publică ar trebui să le completeze într-o piaţă media comercială şi locul pe care jurnalismul de investigaţie ar trebui să îl ocupe în politica editorială a TVR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel