Tunsori potrivite în funcție de forma feței
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Tunsori potrivie în funcție de forma feței
Tunsori potrivie în funcție de forma feței
De cele mai multe ori, când alegem o schimbare radicală a tunsorii, nu ținem cont de forma feței și nici de sfaturile stiliștilor. 

Iată care sunt cele mai potrivite tunsori în funcție de forma feței potrivit unui comunicat trimis DCNews.

Tunsori potrivite pentru o față rotundă

Dacă ai fața rotundă ar fi indicat să alegi o tunsoare care să îți confere cât mai mult volum în partea superioară. Poți alege atât tunsori extrem de scurte cât și unele mai lungi ce ar trebui să depășească neapărat linia bărbiei. Astfel de coafuri vor da feței un aspect oval. Evită pe deplin tunsorile ce ajung exact la nivelul bărbiei și care urmează linia rotundă a feței deoarece te dezavantajează. Încearcă să eviți și tunsorile cu breton deoarece acestea îți vor face fața să pară și mai rotundă decât este.

Tunsori potrivite pentru o față ovală

Dacă ai fața ovală poți sta extrem de liniștită deoarece ți se potrivesc aproape toate coafurile, fără nici un fel de problemă. Chiar dacă alegi o tunsoare scurtă, medie sau lungă, părul tău va arăta impecabil și îți va încadra perfect fața. Totuși, ar fi indicat să eviți tunsorile cu breton lung deoarece acesta își va ascunde trăsăturile tale cele mai frumoase. În rest, totul ți se potrivește perfect.

Tunsori potrivite pentru o față în formă de inimă

Dacă fața ta are formă de inimă ți se potrivesc perfect tunsorile până la linia bărbiei sau cele cu părul foarte lung. Cu cât părul tău are mai mult volum, cu atât vei arăta mai bine iar fața ta va fi încadrată mai bine. De exemplu, Claudia Schiffer are fața în forma de inimă și dacă nu ai idei cu privire la tunsorile pe care poți să le adopți, analizează câteva apariții de-ale celebrei vedete.

Încearcă pe cât posibil să eviți tunsorile cu păr scurt deoarece acestea vor scoate imediat în evidență partea superioară a capului.

Tunsori potrivite pentru o față în formă de diamant

Unei astfel de fețe i se potrivește perfect orice tunsoare. Adoptă coafuri ce scot cât mai bine în evidență trăsăturile tale frumoase și inspiră-te de la următoarele vedete ce au același tip de față: Sophia Loren, Katherine Hepburn și Linda Evandelista.

Ține întotdeauna cont de aceste aspecte înainte de a face o schimbare radicală de look pentru ca rezultatele să fie perfecte, exact așa cum îți dorești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel