Tulpina COVID din UK, confirmată în România. Patru membri ai familiei tinerei infectate au fost depistați pozitiv cu Sars-Cov-2
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
foto Pexels
foto Pexels
Patru membri ai familiei tinerei de 27 de ani din județul Giurgiu, care a fost depistată cu noua tulpină de COVID-19, au fost confirmați cu SARS-COV-2.

Încă patru membri ai familiei tinerei de 27 de ani din Câmpurelu, județul Giurgiu, care a fost depistată cu noua tulpină de COVID-19 din Marea Britanie, au fost confirmați cu SARS-COV-2, scrie realitateadegiurgiu.net.

Potrivit DSP Giurgiu, tânără ar fi venit împreună cu copilul său la camera de gardă a UPU din cadrul Institutului Matei Balș pe 3 ianuarie. Ea prezenta simptome ușoare ale bolii. Atât tânăra, cât și copilul au fost testați și au fost trimiși acasă după ce li s-a recomandat un tratament. O zi mai târziu DSP Giurgiu a primit rezultatele testelor, care confirmau infectarea cu virusul SARS-CoV2. Cele două persoane, mamă și fiică, s-au autoizolat la domiciliu. Pe 4 ianuarie, au mai fost testați încă 5 membri ai aceleași familii, iar trei dintre ei au avut rezultat pozitiv. Amintim că vineri, 8 noiembrie, autoritățile au anunțat că tânăra din Giurgiu este primul pacient la care s-a depistat noua tulpină de COVID-19 din Marea Britanie. Momentan nu este clar de unde s-a infectat femeia deoarece nici ea și nici membrii familiei nu au călătorit în Regatul Unit.

VEZI ȘI: Tulpina COVID din UK, confirmată în România. Cătălin Apostolescu: Primul pacient este o tânără de 27 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel