Tudor Chirilă le cere USR-iştilor să îşi verifice "doctorii" din partid: Nu cred că partidul lor e întruchiparea eticii academice
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 10 oct 2022, 12:34
WhatsApp
Facebook Tudor Chirila
Facebook Tudor Chirila
Tudor Chirilă le recomandă celor din USR să îşi verifice "doctorii" din propriul partid, înainte de a politiza demersuri ale societăţii civile privind nereguli din alte partide. 

"USR ar putea să demareze o mişcare de curăţare a propriului partid de tot soiul de “doctori”. Având în vedere că plagiatul pare sport național nu cred că partidul lor e întruchiparea eticii academice. În general, partidele ar trebui să se abțină și de la a confisca mișcări ale societățîi civile. USR datorează mult din ascensiune protestelor #rezist cărora li s-a alăturat, însă ăsta a fost prilejul perfect pentru televiziunile penalilor să creeze diversiunea unui protest cu o agendă politică. M-am plictisit/săturat de câte ori am fost făcut userist sau penelist doar pentru că am ieșit în stradă împotriva hoților și pentru o țară mai normală.

În continuare cred că nu există rău mai mare decât PSD și ulterior USL, trăim chestia asta sub ochii noștri, cred că USR e un partid mult mai puțin corupt, fie și pentru faptul că nu au fost la butoane, însă luptele lor interne sau eliminarea unor figuri importante i-au făcut să-și piardă credibilitatea și să alimenteze ideea nesănătoasă că în România protestele sunt degeaba. Nu cred că protestele sunt degeaba atâta timp cât nu sunt confiscate. E o lecție pe care și societatea civilă are datoria să o învețe.", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

CITEŞTE MAI DEPARTE PE RADIO DC NEWS

Poză virală cu Tudor Chirilă pe Facebook. Mircea Badea: "Oamenii răi au glumit"

Mircea Badea a prezentat la emisiunea "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3, moderată de Radu Tudor, o poză care a devenit virală pe Facebook. 

TE-AR PUTEA INTERESA  ŞI Chirilă, operat în Germania. A fost diagnosticat cu edem pe corzile vocale

Fotografia, care îi pune unul lângă altul pe Tudor Chirilă și Sylvester Stalone, este un montaj foto apărut pe internet și ar arăta asemănarea celor doi în respectiva ipostază.

"Oamenii răi care au făcut acest montaj au glumit și au scris 'Stalone după o lună în Vaslui"', a spus Mircea Badea în momentul în care fotografia a apărut pe post, în cadrul emisiunii. 

"Cămașa vietnameză a lui Rambo, luptător în Vietnam, e mai de Hawaii, de Florida așa," a reacționat Radu Tudor. 

"Eu cred că această cămasă a lui Stalone nu este din Rambo, ci este de când se ducea la mall între două secvențe din Rambo. Nu țin minte ca în "Rambo1" Stalone să aibă o cămașă așa de înflorată", a reacționat Mircea Badea. 

"Eu așa țin minte că așa arată. Stalone avea o cămașă nepaleză la un magazin indian din Pakistan," a glumit Radu Tudor. 

"Radu, faci glume strategice: un magazin indian în Pakistan. Nu mă provoca!" i-a răspuns Mircea Badea. 

"Eu așa țin minte că arăta," a răspuns Radu Tudor. 

"Da, la față, da. Cămașa nu cred că este a lui Rambo. De fapt, nu e a lui Rambo, sigur!" a mai spus Mircea Badea.

"Eu nu știu care este mai supărat! Care este mai supărat?" a întrebat Radu Tudor. 

"Chirilă pare mai supărat așa in poză, în schimb Stalone e mai trist un pic. Stalone are o privire de cocker depresiv. E dezamăgit așa: 'Floare albastră, floare albastră, totul este trist în lume, cam asta spune Rambo'", a mai spus Mircea Badea. VEZI FOTOGRAFIA ŞI COMENTARIUL COMPLET AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?