Urmărește emisiunea live
Tudor Barbu s-a ENERVAT, după întrebarea unui telespectator: Ca să știi! Ăia sunt TRASEIȘTI! Niște proști cu flăcări!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Tudor Barbu a explodat în direct și a transmis un mesaj acid despre traseism. 

Tudor Barbu s-a enervat, după ce un telespectator a intrat în direct să ridice problema traseismului și i-a cerut prezentatorului B1 TV un motiv să meargă să voteze la alegerile parlamentare. 

Iată mesajul ferm al lui Tudor Barbu

"Haide să-ți spun ce am pățit eu! Vrei? Eu eram unul dintre liderii PPDD și am fost votat cu un număr uriaș de voturi în Gorj, pe persoană fizică. Era vot uninominal, Tudor Barbu. Am primit voturile alea, am ajuns senator într-un partid care a dispărut. Eu spunându-le liderilor partidului că vor dispărea, le-am spus și de ce, le-am dat și ultimatum. Nu intru acum în detalii...

Cert e că am ajuns la PNL și în continuare mai sunt unii chiar proști cu flăcări care mai cred că eu am fost traseist. Păi cum? Știți cum eram traseist? Dacă astăzi PPDD ar fi existat. "Bă, uite prostu, a plecat de la un partid care există și s-a dus la liberali!" M-am dus la liberali fix în contextul în care PPDD-ul a dispărut! Știu de ce a dispărut până la nivel de detaliu, dar nu spun. 

Ca să știi! Traseiști nu sunt ăia care pleacă de la putere la opoziție. Niciodată! Asta să spui și copiilor tăi și vecinilor și prietenilor. Traseiști sunt ăia care pleacă de la opoziție sau care nu mai au loc pe listele viitoare și care pleacă la putere. Ăia sunt traseiști! M-ai înțeles?!", a spus Tudor Barbu, în direct la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel