Trump spune despre Pelosi că este "o persoană foarte bolnavă", după o reuniune tensionată cu privire la Siria
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a spus miercuri despre şefa Camerei Reprezentanţilor, democrata Nancy Pelosi, că este "bolnavă", după ce o catalogase ca fiind un om politic "de mâna a treia" în cadrul unei reuniuni tensionate la Casa Albă pe subiectul Siria, transmite EFE.

"Nancy Pelosi are nevoie de ajutor urgent! Fie e ceva în neregulă cu ea, la "mansardă", fie pur şi simplu nu-i place măreaţa noastră Ţară. A făcut o cădere nervoasă totală azi la Casa Albă. A fost foarte trist de văzut. Rugaţi-vă pentru ea, este o persoană foarte bolnavă!", a scris Trump pe contul său de Twitter.

În alt tweet, Trump evocă aceeaşi cădere nervoasă a democratei alături de o imagine cu aceasta în picioare şi arătând spre preşedinte la întâlnirea de la Casa Albă de miercuri, o imagine pe care şefa Camerei Reprezentanţilor a preluat-o rapid ca fotografie de copertă a contului său de Twitter.

Postările lui Trump de pe Twitter au venit la câteva ore după ce Pelosi şi alţi lideri democraţi au părăsit brusc o reuniune despre Siria la Casa Albă ca urmare a unor presupuse insulte adresate de Trump preşedintei Camerei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel