Trump, sarcastic. Injectare de dezinfectant împotriva Covid-19
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 24 apr 2020, 22:54
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Donald Trump consideră sarcastice sugestiile sale privind injectarea de dezinfectant ca tratament împotriva COVID-19.

Preşedintele SUA Donald Trump a declarat vineri că a fost sarcastic atunci când a sugerat posibilitatea de a injecta dezinfectant în corpul uman pentru a combate noul coronavirus, relatează Reuters, scrie Agerpres. 

Trump a afirmat joi, în cadrul conferinţei sale de presă zilnice, că oamenii de ştiinţă ar trebui să exploreze dacă introducerea de lumină sau dezinfectant în corpurile persoanelor infectate cu noul coronavirus poate ajuta la tratarea bolile respiratorii cauzate
de virus.

Nu s-a încălcat politica Twitter

Twitter Inc a anunţat vineri că imaginile cu preşedintele american Donald Trump care sugerează ca oamenii de ştiinţă să investigeze introducerea de lumină sau dezinfectant în corpurile pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus nu încalcă politica sa privind COVID-19.

O purtătoare de cuvânt a reţelei de socializare Twitter a declarat pentru Reuters, într-un e-mail, că remarcile făcute de Trump sunt considerate de companie mai degrabă o dorinţă pentru găsirea unui tratament pentru boala COVID-19, decât un apel literal de a injecta oamenii cu dezinfectant.

Preşedintele american Donald Trump a fost criticat dur de comunitatea medicală după ce a sugerat să se facă cercetări pentru a vedea dacă noul coronavirus ar putea fi tratat prin injectarea de dezinfectant în corp, relatează vineri BBC News.

Rezultatele unei cercetări 

În timpul unei conferinţe de presă de joi de la Casa Albă a grupului operativ privind coronavirusul, un oficial a prezentat rezultatele unei cercetări a administraţiei americane care indică faptul că noul coronavirus pare să se slăbească mai repede atunci când este expus la lumina soarelui şi la căldură.

Studiul arată de asemenea că înălbitorul poate distruge virusul în salivă sau în secreţiile respiratorii în cinci minute, iar alcoolul izopropilic l-ar putea distruge chiar mai rapid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?