Trump, reacție acidă după ce a aflat că a mai pierdut un vot: O urăsc pe Taylor Swift
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Deaconescu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a lansat un atac dur la adresa vedetei pop Taylor Swift, duminică, la mai puțin de o săptămână după ce cântăreața și-a exprimat sprijinul pentru vicepreședinta Kamala Harris.

„O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!”, a scris Trump, folosind majuscule, pe platforma Truth Social, deținută de Trump Media & Technology Group.

Citește și: Trump, out din "top 500" cei mai bogați ai lumii. Platforma Truth Social, în colaps 

Swift și-a arătat public sprijinul pentru Kamala Harris printr-o postare pe Instagram, săptămâna trecută, la scurt timp după dezbaterea prezidențială dintre candidații celor două mari partide.

„Cred că [Kamala Harris] este o lideră talentată și echilibrată și cred că putem realiza mult mai multe în această țară dacă suntem conduși de calm și nu de haos”, a scris Taylor Swift în postare.

De asemenea, artista și-a semnat mesajul cu formula „femeia cu pisici, fără copii”, făcând referire la comentariile făcute de JD Vance, candidatul republican la funcția de vicepreședinte, despre femeile din Partidul Democrat, potrivit CNBC.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Certuri vechi, certuri noi

În trecut, Trump a distribuit imagini generate de inteligența artificială pe rețelele de socializare, în care Swift și fanii ei păreau să-l susțină.

Swift a menționat aceste tipuri de imagini false drept unul dintre motivele pentru care și-a făcut publică susținerea pentru Harris.

Campania Harris-Walz a reacționat la postarea lui Trump de duminică, folosind numeroase referințe la versurile din melodiile lui Swift.

„Săptămâna de lamentări și teorii conspiraționiste ale lui Donald Trump i-a făcut pe alegătorii din ambele tabere să-și dorească să uite că el a existat”, a declarat Sarafina Chitika, purtătoarea de cuvânt a campaniei.

„Poporul american vrea să iasă din pădurea haosului și diviziunii din era Trump, să lase în urmă spațiul gol al promisiunilor nerespectate de Trump și să înceapă din nou, alegând-o pe vicepreședinta Harris pentru a asigura un viitor al oportunităților pentru America, care să dureze mult timp”, a mai declarat purtătoarea de cuvânt.

Rămâne neclar cât de mult vor influența susținerile din partea vedetelor cursa prezidențială, chiar și atunci când este vorba despre figuri populare precum Taylor Swift.

La aproximativ o zi după ce aceasta a declarat public că o sprijină pe Harris, postarea ei a generat peste 300.000 de vizitatori pe Vote.gov, un site guvernamental care oferă informații despre vot, în funcție de statul în care se află utilizatorul, mai transmite sursa citată.

2. Foto: Ager... (taylor-swift-sustinere-kamala_78062600.jpg)

FOTO: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel