Trump, atac la Biden, care o vrea pe Taylor Swift în echipa de campanie: Nu a făcut nimic pentru Taylor și nu va face niciodată
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Donald Trump îl atacă pe Joe Biden, cel care o dorește pe Taylor Swift în echipa de campanie pentru alegerile din SUA.

Fostul președinte american Donald Trump ”taie din fașă” ideea că superstarul mondial Taylor Swift l-ar susține pe președintele Biden, în contextul în care echipa de campanie a actualului președinte încearcă să obțină sprijinul cântăreței pop, care în ultima săptămână a fost în atenția întregii lumi, de la decernarea premiilor Grammy, până la prezența la Super Bowl-ului, finala campionatului de fotbal american NFL, unde și-a susținut partenerul, Travis Kelce, jucător al echipei Kansas City Chiefs.

”Am semnat și am fost responsabil pentru Legea privind modernizarea muzicii pentru Taylor Swift și pentru toți ceilalți artiști muzicali. Joe Biden nu a făcut nimic pentru Taylor și nu va face niciodată”, a scris Trump într-o postare pe site-ul Truth Social duminică. ”Nu are cum să îl susțină pe Crooked Joe Biden, cel mai rău și mai corupt președinte din istoria țării noastre, și să fie neloială față de omul care i-a adus atât de mulți bani”, potrivit The Hill.

”În afară de asta, îmi place prietenul ei, Travis, chiar dacă este liberal și probabil că nu mă suportă!”, cu referire la fundașul echipei Kansas City Chiefs, Travis Kelce, care se întâlnește cu Taylor Swift, care a făcut eforturi majore pentru a ajunge la finala Super Bowl care a avut loc la Las Vegas, la numai câteva ore după ce a cântat în turneul de la Tokyo.

Proiect de lege, referință pentru industria muzicală

Proiectul de lege la care face referire Donald Trump este un proiect semnat în 2018, ale cărui prevederi sunt legate de drepturile de autor și care a fost considerat un proiect de lege de referință pentru industria muzicală.

Cântăreața cu 13 premii Grammy în palmares, din care 4 pentru ”cel mai bun album al anului”, nu a vorbit despre susținerea candidaturii lui Biden în 2024, dar și-a exprimat sprijinul pentru acesta în timpul alegerilor prezidențiale din 2020 într-un interviu acordat revistei V Magazine.

Asfel, o susținere din partea lui Swift ar putea declanșa o creștere a cifrelor lui Biden, unii arătând că o singură postare pe Instagram a lui Swift de anul trecut, care își îndruma urmăritorii către organizația nonpartizană și non-profit Vote.org, care a dus la 35.000 de noi înregistrări de alegători.

Citește și: UE cere ajutorul lui Taylor Swift pentru a mobiliza tinerii să iasă la vot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel