Trucuri make up care chiar funcționează. Încearcă-le (VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Make up
Make up
Un machiaj perfect, care să-ți scoată în evidență trăsăturile frumoase, este, de departe, un lucru pe care femeile îl adoră. Fie că vorbim de un make up făcut chiar de tine, în fața oglinzii, fie de un profesionist, un machiaj făcut ca la carte implică mult timp dedicat și răbdare.

Cum timpul este prețios și poate vrei să faci cu totul altceva, în loc să stai cu orele în fața oglinzii, îți prezentăm câteva idei de pus în practică.

1. Contur sprâncene cu ajutorul penstei

Cu ajutorul unui creion pictezi vârfurile unei pensete, după care te apuci să trasezi sprâncenele cu vârfurile pensetei. Astfel, vei avea linii perfecte, iar sprâncenele tale vor arăta wow.

VEZI ȘI Ține o linguriță în gură timp de 10 secunde. Vezi ce se întâmplă (VIDEO)

2. Gene voluminoase, care nu se lipesc

Vaselina face minuni chiar și pentru genele tale. Înmoi periuța rimelului în vaselină și începi să-ți dai genele cu ea. Genele nu se vor mai lipi între ele și vor fi mult mai sănătoase.

3. Pistrui cu ajutorul unei perii de păr

Dacă faci parte din categoria celor care tânjesc după pistrui, află că există soluții. Una este peria de păr. Cu o pensulă dată prin pudra de machiaj pictezi vârfurile perii, pe care le aplici pe față.

CITEȘTE ȘI Ce poți face cu lipici. Idei ingenioase (VIDEO)

Ți-am stârnit interesul? Mai multe idei aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel