Trucul politic al lui Rogozin. MAE ucrainean: "O provocare"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ministerul ucrainean de Externe atrage atenția că vicepremierul rus Dmitri Rogozin a făcut un truc politic, pentru că nu a existat nicio interdicție în spațiul aerian ucrainean. 

"Avionul lui Rogozin venind din Chişinău s-a întors din drum benevol, fără constrângere şi avioane de interceptare ucrainene! Este o provocare şi un truc politic. Imaginaţia bogată a lui Rogozin ne uimeşte!", a afirmat ministerul ucrainean, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Diplomaţii ucraineni au subliniat în mesaj că "versiunea lui Rogozin privind zborul său din Chişinău este plină de minciuni! Ucraina nu a impus nicio interdicţie pentru zborurile care tranzitează spaţiul său aerian", potrivit Mediafax. 

Dmitri Rogozin a acuzat că avionul său a fost întors din drum de avioane ucrainene de interceptare. Apoi a adăugat că nu i-a fost permis accesul nici în România, la ordinele SUA. Vicepremierul rus a continuat cu mesaje de amenințare la adresa României. 

VEZI și: Rogozin, un nou avertisment pentru România. "În curând vă vom explica cine sunteți și ce credem despre voi". Băsescu nu-l ia în seamă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel