Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 04 noi 2020 / 21:10
Un an de Guvern Orban, ”aniversat” cu TRIPLU RECORD negativ. Turcan se LAUDĂ: SALVĂM zilnic vieți
Raluca Turcan: Mulţi politicieni au vândut iluzii deşarte despre creșterea pensiilor  Foto: Crișan Andreescu
Raluca Turcan laudă Guvernul Orban, deși în ziua în care împlinește un an de guvernare, România a bătut recordul la numărul de cazuri de COVID-19. 

La un an de la învestirea Guvernului Orban, când România a bătut noi recorduri absolute în ceea ce privește numărul de cazuri noi de COVID-19, decese și pacienți internați la Terapie Intensivă, industriile sunt blocate, economia stă sub semnul întrebării, iar țara se află în topul Europei la numărul de morți, Raluca Turcan se laudă că au salvat o mulțime de vieți.

"Astăzi împlinim un an de guvernare. Acum un an de zile Guvernul Orban, Guvernul PNL intra în Palatul Victoria (...) Pe o țară prăduită și un sistem sanitar în paragină, noi am reușit să salvăm zilnic vieți care altfel ar fi trecut la pagube colaterale.

Stau să mă gândesc, dacă anul ăsta nu era Guvernul PNL și ar fi fost altele, unde am văzut că foști miniștri sunt acuzați de luare de mită și băgat mâna până la cot în sistemul public, ceea ce mi se pare criminal, oare ce s-ar fi întâmplat cu România noastră în această perioadă, a acestei crize fără precedent?!", a declarat Raluca Turcan, în direct la B1 TV. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro