”Trebuie să punem mâna pe roabă să-l ajutăm să termine mai repede”. Motorul litoralului românesc de atragere a străinilor, blocat de funcționarii români
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sursa Foto: Plaja Caelia - Alin Bucur - DC News
Sursa Foto: Plaja Caelia - Alin Bucur - DC News
O plajă total diferită de condițiile din România a fost blocată de autorități, din diferite motive invocate. Investitorii din zonă recunosc potențialul și Mirela Matichescu atrage atenția că toți trebuie să pună umărul. 

Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord, a vorbit despre investiția pe care o face Alin Bucur în Plaja Caelia din Mamaia. ”E păcat că ceilalți operatori nu pun umărul lângă el. Au venit și mi-au spus ”băi, știi că investește unul acolo și a făcut cu lemn...”. Am spus că fiecare dintre noi trebuie să punem mâna pe roabă și să-l ajutăm să termine mai repede” afirmă Mirela Matichescu. Aceasta consideră că dezvoltarea Plajei Caelia va reprezenta ”un motor de atragere a turiștilor străini” pe litoralul românesc. 

Alin Bucur regretă că a investit în România, vrând să aducă aici modelul aplicat în destinațiile turistice de top. Consideră că poate dacă ar fi făcut investiția în afara țării, acolo era respectat și ajutat, nu fugărit ca-n țara natală de autorități care doar i-au pus bețe-n roate. 

Vezi aici: EXCLUSIV  Regretă că a investit în România! Alin Bucur, care a dezvoltat Plaja Caelia din Mamaia: Cu siguranță afară eram respectat și ajutat - VIDEO

EXCLUSIV  Cine nu vrea Caelia, în Mamaia, cea mai frumoasă plajă de la Marea Neagră? Alin Bucur arată tot ce i s-a întâmplat - VIDEO

Analistul Bogdan Chirieac a vorbit despre atacurile la adresa investitorului Alin Bucur: ”I-au spus că „dom`ne, de ce ai făcut piscină pe plajă, cu betoane și oțel?” când piscinele sunt făcute din lemn, fără gram de oțel sau beton”. Înțeleg că au tras apă, canal, gaze pe plajă și au făcut toalete!”. Mirela Matichescu a vorbit despre tehnologiile care fac asta posibil. 

”Vorbim despre o investiție de câteva milioane de euro, o investiție care va trebui să verse în bugetul statului sume de bani importante lunar, gândiți-vă numai la numărul de angajați, la ce ar însemna o punere pe harta turistică internațională a stațiunii Mamaia” atrage atenția Mirela Matichescu, care dezvăluie că unii investitori de pe litoral se tem de această investiție. 

Vezi în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel