Data publicării:

Tratamente faciale cu găinaţ de privighetoare. Asta face Tom Cruise ca să arate ca la 30 de ani

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Toată lumea se miră cum de actorul Tom Cruise arată atât de bine la 60 de ani! Ei bine, vedeta apelează în mod constant la creme cu extract de melc dar şi tratament faciale cu... găinaţ.

La peste 60 de ani arată ca la 35! Tom Cruise se menține în topul preferințelor publicului larg și printre cei mai cuceritori burlaci de la Hollywood. Cum face asta? Pe lângă şarmul personal, vedeta se remarcă încă şi prin look-ul tineresc şi îngrijit de care, se pare, se ocupă în mod constant. Cum? Cu ajutorul unor tratamente cosmetice folosite, în mod obișnuit, de gheișe!

De mai bine de zece ani, actorul de la Hollywood apelează la un truc mai puţin cunoscut pentru a-și menține tenul proaspăt, fără riduri. Mai precis, folosește un produs cosmetic cu un ingredient special – găinațul! Sună dezgustător, dar face minuni! Japonezii îl numesc „uguisu no fun” și este preferatul superstarului!

„Tom nu folosește botox și nici nu apelează la operații estetice, ci se îndreptă întotdeauna spre tratamente naturale, care de-abia intră pe piață și deja se bucură de succes”, spune o sursă apropiată actorului, potrivit Fandom Wire. „De curând a început să experimenteze cu tratamentele faciale cu găinaț de privighetoare”, se mai arată în sursa citată.

Medicul dermatolog Melissa Kanchanapoomi Levin a declarat, pentru Page Six, că folosirea  „uguisu no fun”-ului datează încă din Japonia antică. „Gheișele și actorii kabuki foloseau, în secolul al XVIII-lea, găinaț de privighetoare pentru a-și înlătura machiajul de pe față. Acest ingredient au un nivel crescut de uree, lucru care menține pielea hidratată, dar și un amino acid, care luminează chipul și repară pielea după expunerea la soare”, spune specialistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel