Data publicării:

Tranzitul lui Marte în Fecioară de pe 10 iulie. Previziuni și recomandări pentru toate zodiile

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Azi, pe 10 iulie, Marte părăsește semnul Leului și intră în Fecioară. Acest tranzit va ține până pe 27 august. Află previziunile și recomandările pentru toate semnele din zodiac, de la astrologul Daniela Simulescu!

De pe 10 iulie până pe 27 august, Marte va fi în tranzit în semnul Fecioarei. Așadar, planeta acțiunii o să tranziteze semnul dornic de muncă, de curățenie, de vindecare, de organizare și de optimizare.

De asemenea, această poziție a lui Marte face referire la detalii. Să nu uităm că Fecioara reprezintă un semn de pământ, mutabil, care tinde spre perfecțiune în tot ce are de făcut. Vom acționa constant, cu acuratețe, dar și cu o abordare practică. O să raționalizăm mereu următoarea noastră mișcare. Totodată, siguranță financiară o să fie pe primul loc. Iar modestia o să devină atât o resursă, cât și o vulnerabilitate.

După cum ne spunea astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, acest tranzit al lui Marte în Fecioară o să ne transforme din greier în furnică. O să trecem de la nevoia de validare cu orice preț, la nevoia de a munci și de a face totul mai eficient. 

Ce trebuie să reținem atunci când Marte, planeta acțiunii, trece prin semnul muncii? Motto-ul va fi "gata cu distracția!” Până la final de august, astrele de îndeamnă să fim mai exigenți. Mai disciplinați.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru că Marte, guvernatorul tău, schimbă azi semnul, acest tranzit va produce schimbări în viața ta. La tine, Marte o să tranziteze Casa a 6-a. Așa că va trebui să muncești mult, pentru că această casă se referă la modul de a munci, de a te implica. O să te ocupi de tot ce înseamnă muncă. Ai grijă de relațiile cu colegii și găsește locuri unde ai mai putea îmbunătăți ceva. Poate fi vorba de mese, de somn. Ai nevoie de optimizare.

Taur/Ascendent în Taur

Marte va tranzita Casa a 5-a, deci te mai ajută. Ai nevoie de o creație, mai ales de ordin personal. Trebuie să reții că această creație se naște de iubire. Dacă ești singur, o să fii foarte atras de persoane care îți fac inima să bată cu putere. Te atrage ideea însăși de dragoste. De asemenea, tinzi să dezvolți relații care se bazează pe aspectul fizic. Dacă ai copii, poți fi nevoit să îmbunătățești lucrurile. Vezi aici previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte tranzitează Casa a 4-a și te agită. De ce? Fiindcă aduce această agitație în cadrul familiei. Pot să apară discuții cu rudele, cuvinte aruncate, din partea lor și a ta. Iar tu o să fii incisiv, ironic, arțăgos. Nu îți convine nimic și devii sarcastic. Ți se pare că cei din jur nu se bazează pe logica lor. De asemenea, se pot strica unele lucruri prin locuință, așa că ești nevoit să intervii

Rac/Ascendent în Rac

Marte va tranzita Casa a 3-a, care cuprinde tot ce înseamnă examene, drumuri, călătorii, discuții, comunicare. Ai ocazia să înveți lucruri noi, să citești. Curiozitatea va fi la tine o armă puternică. Marte este destul de arțăgos. Pentru că la tine va fi în tranzit în Casa a 3-a, cuvintele tale vor deveni gloanțe. Ai putea să ai mai multă grijă și la relațiile cu frații, cu surorile, cu rudele apropiate.

Leu/Ascendent în Leu

Marte iese azi din semnul tău și intră în Casa a 2-a, a banilor. Te întreabă, concret, cum stai cu banii și câți ai cheltuit până acum. Iți arată realitatea dură și obiectivă, așa cum este ea de fapt. Va fi un moment nemaipomenit pentru cei care vor dori să se educe din punct de vedere financiar sau pentru cei care doresc să schimbe modul în care se raportează la bani. 

Citește continuarea pe: https://www.astrosens.ro/tranzitul-lui-marte-in-fecioara-de-pe-10-iulie-previziuni-si-recomandari-pentru-toate-zodiile-video_6277.html?fbclid=IwAR1F6jd1cobO9c3jnKE0uw1_UxpmLCP379sI3NX4vB3TpHLAY2Mn74rqDko

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel