Transfer de senzație: Drăgușin, urmărit de Tottenham, Napoli și Bayern. Genoa primește 25 de milioane de euro, bonusuri și un alt fundaș la schimb
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Radu Drăgușin. Foto: Radu Drăgușin @OfficialFacebook @FRF
Radu Drăgușin. Foto: Radu Drăgușin @OfficialFacebook @FRF
Tânărul fundaș central român, Radu Drăgușin, se află în pragul unui transfer important la Tottenham, după ce echipa din Premier League a majorat oferta inițială trimisă clubului Genoa.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a dezvăluit că ziua de marți este esențială în evoluția acestui transfer pentru Drăgușin.

Potrivit informațiilor, Tottenham a transmis o ofertă inițială de 25 de milioane de euro, precum și o sumă adițională de 5 milioane sub formă de bonusuri legate de performanță.

De asemenea, se pare că Djed Spence, fundașul dreapta al lui Tottenham, ar urma să fie împrumutat la Genoa până la finalul sezonului.

Tot marți, jurnalistul Florian Plettenberg a anunțat că cele două cluburi au ajuns la un „acord total”, iar Drăgușin este pe cale să semneze un contract valabil până pe 30 iunie 2029.

Pe lângă Tottenham, și alte echipe de top din Europa, precum Napoli (campiona Italiei) și Bayern Munchen (campiona Germaniei), au manifestat interes pentru serviciile lui Drăgușin.

Impresarul lui Radu Drăgușin a confirmat că transferul va fi oficializat cel mai târziu miercuri, pe 9 ianuarie: „Nu știu exact unde pentru că nu a vrut să-mi spună, să nu strice ce urmează să se întâmple”.

Inițial, Tottenham a oferit suma de 23 de milioane de euro pentru Drăgușin, dar Genoa a fost clară în privința prețului, cerând nu mai puțin de 30 de milioane de euro pentru transfer.

Radu Drăgușin a avut o prestație solidă în actualul sezon din Serie A, jucând în 19 meciuri, reușind să înscrie de două ori și să ofere o pasă de gol.

Cu acest posibil transfer la Tottenham, Drăgușin se pregătește să facă un pas important în cariera sa, trecând la un club cu pretenții mari dintr-unul dintre cele mai competitive campionate din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel