TRĂIM ÎN ROMÂNIA! 600.000 de lei pentru un teren de fotbal în pantă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
santier_fotbal_finis_50396700
santier_fotbal_finis_50396700

Într-o comună din judeţul Bihor se construieşte un teren de fotbal pe o suprafaţă înclinată. Costul total al lucrării, care ar trebui finalizată în 2012, se ridică la 600.000 de lei, cu tot cu tribune şi cu pista de alergare. Asta în condiţiile în care unul dintre satele comunei nu este racordat la reţeaua de electricitate, conform RTV.

[caption id="attachment_56678" align="alignleft" width="300" caption="Foto: RTV"][/caption] În comuna bihoreană Finiş se construieşte, încă din 2010, un teren de fotbal. În pantă. Anul trecut s-au cheltuit 100.000 de lei, iar acum, după 6 luni de pauză, investiţia este reluată. Cu încă 180.000 de lei.  Costul total pentru baza sportivă, care conţine un teren de fotbal, o tribună şi o pistă de alergare, ajunge la 600.000 de lei.

Deşi unii localnicii nu sunt prea încântaţi de investiţia făcută în stadion, considerând că ar fi existat alte priorităţi, primarul este hotărât să ducă proiectul la bun sfârşit.  "Avem echipă de fotbal şi am jucat în altă parte, în fiecare duminică am închiriat teren de fotbal. Au venit 1,8 miliarde de lei vechi şi nu se dau până nu semnează dirigintele de şantier recepţia parţială a lucrării", spune primarul Ioan Manea.

Autorităţile spun că au ales varianta construţiei terenului de fotbal pe plan înclinat pentru că va fi mai simplă construcţia tribunei. Conform contractului, lucrările la teren ar trebui finalizate în 2012.

Între timp, la numai câţiva kilometri de terenul în construcţie, în satul Brusturi, administrat de acelaşi primar, nu există curent electric, localnicii folosind pentru iluminat fie lămpi cu motorină sau petrol, fie lămpaşe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel