Traian Băsescu susţine reforma iniţiată în Sănătate de ministrul Attila Cseke
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
basescu lac 1
basescu lac 1

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică, la Covasna, că susţine reforma din Sănătate începută de ministrul Attila Cseke şi consideră că aceasta trebuie să continue pe direcţia consolidării sistemului de intervenţie de urgenţă.

„Nu numai că îl susţin (pe ministrul Attila Cseke - n.r), dar consider că este doar o primă etapă. (...) Ştiu că este în curs de organizare o licitaţie pentru achiziţionarea a încă şase elicoptere, deoarece trebuie consolidat sistemul de intervenţie de urgenţă, adică oameni care au nevoie să poată fi transportaţi imediat la un spital dotat, unde să nu existe riscul să nu poată fi trataţi aşa cum se întâmplă la spitale foarte mici. (...) Deci susţin programul iniţiat de ministrul Cseke şi vreau să cred, repet, că este doar un început“, a afirmat Traian Băsescu, citat de Agerpres.

Şeful statului a făcut această afirmaţie într-o conferinţă de presă susţinută în staţiunea Covasna, unde, potrivit propriilor declaraţii, s-a aflat, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru a avea "liniştea" de a aprofunda proiectul de modificare a Constituţiei.

Citeşte şi:

Traian Băsescu, legătura secretă dintre Cseke Atila și Emil Boc

Cseke: Ştiţi că în România internarea în spitale este un sport naţional?

„Vrem să trăim! Vrem spital! Ăsta e genocid, e ca la Auschwitz, mai bine ne gazează direct!”, scandează pacienții de pe valea Trotușului – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel