Traian Băsescu, aclamat de câțiva băsiști, a votat la Liceul Xenopol
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
basescu1
basescu1

Președintele Traian Băsescu s-a prezentat la vot, la Liceul A.D. Xenopol, aflat în circumscripția unde are domiciliul, la vila de pe Mihăileanu. Președintele a fost însoțit de soția sa, Maria și de cele două fiice, Elena și Ioana. La coborârea din mașină, președintele a fost aclamat de câțiva băsiști, care îl așteptau în fața secției de votare.

Sosit de la Predeal în această dimineață, președintele Traian Băsescu, a votat la secția de la Liceul Xenopol, arondată locuinței de pe strada Mihăileanu unde președintele are domiciliul.

La ieșirea de la cabina de vot, Băsescu a declarat că: "Nu vreau ca ţara mea, ţara noastră să fie una în zona gri, în care să nu ştim dacă prioritatea e către Bruxelles sau spre Moscova, către Washngton sau spre Beijing. România trebuie să-şi continue drumul euroatlantic, iar cu Rusia şi China putem fi foarte buni prieteni, dar drumul nostru cert către valorile euroaltantice".

 Întrebat dacă va merge la cumpărături după vot, cum a făcut după ultimele alegeri, Băsescu a replicat râzând: "Până acum soţia nu mi-a dat nicio listă. Aştept lista".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel