Tragedie  în Mureş. Copil de cinci ani împuşcat accidental de fratele său
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 04 mai, 06:22
Un copil în vârstă de cinci ani a fost împuşcat mortal cu o armă cu aer comprimat, de către fratele său în vârstă de 8 ani, incidentul având loc la marginea unei păduri din judeţul Mureş.

Cei doi copii se aflau la un picnic cu membrii familiei, în localitatea Mădăraş din județul Mureș. La eveniment a participat și un angajat al Ocolului Silvic care avea cu el o armă cu aer comprimat, pe care a lăsat-o nesupravegheată timp de câteva secunde, potrivit reprezentanților IPJ Mureș.

Băiatul de 8 ani a luat arma pădurarului, a îndreptat-o către fratele său mai mic și l-a rănit în zona toracelui. Echipajul medical sosit la faţa locului, în urma apelului la 112, nu a putut face nimic pentru a salva viaţa copilului. 

„Mașina noastră de Terapie Intensivă a ajuns aproximativ în 14 minute la locul intervenției. Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator s-au inițiat manevrele de resuscitare, s-a efectuat drenaj toracic stâng cu eliminare de sânge din plămân, probabil a fost plămânul. S-a făcut autotransfuzie. În paralel o altă mașină a plecat cu sânge spre locul incidentului, s-a administrat sânge, s-a făcut resuscitare minute în șir, dar din păcate s-a declarat decesul”, a precizat Maria Salanta, șef SMURD Mureș pentru Antena 3.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro