Trafic oprit pe DN 10 Buzău - Brașov: cad pietre de pe versant
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Circulația rutieră este oprită sâmbătă dimineața pe DN 10 Buzău - Brașov din cauza căderilor de pietre de pe versant. Pe Dn 11 Târgu Secuiesc - Onești, traficul se desfășoară pe un sens pentru că în zonă se construiește un zid de sprijin.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este oprită pe DN 10 Buzău – Brașov, sâmbătă, la kilometrul 87+200 metri, în zona localității Siriu, județul Buzău, din cauza căderilor de pietre de mari dimensiuni de pe versant.

Până la curățarea carosabilului, traficul a fost deviat pe ruta DN 10 (Cislău) – DJ 102 B (Calvini) – Vălenii de Munte – DN 1A – Cheia - Brașov.

De asemenea, circulația rutieră pe DN11 (E574) Târgu Secuiesc – Onești se desfășoară pe un fir, alternativ (semaforizat), la kilometrul 107+500 de metri, pe raza localității Hârja, județul Bacău, pentru a permite efectuarea unor lucrări de defrișare a plantației, rânguirea versantului, stabilizarea cu plase de protecție și construirea unui zid de sprijin. Lucrările se desfășoară timp de mai multe luni, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel