Trafic intens pe Autostrada Soarelui. Rute alternative
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Coloane de mașini s-au format pe Autostrada Soarelui.

Coloane de mașini s-au format, duminică după-amiază, pe Autostrada Soarelui, iar autoritățile le recomandă șoferilor să folosească rute alternative.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că, duminică după-amiază, traficul rutier este intens pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanța. Pe șosea s-a format o coloană de aproximativ 3 kilometri.

Pe șosea între kilometrii 144 și 147 sunt restricții de trafic pentru a permite realizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste brațul Borcea. În zonă se circulă pe o singură bandă pe fiecare sens de mers.

Pentru că valorile de trafic sunt ridicate pe sensul către București în zona lucrărilor, în momentul în care coloana de autoturisme a crescut, polițiștii rutieri au blocat sensul de mers către Constanța (calea 1), permițând autovehiculelor de pe sensul către București (calea 2) să circule în ambele direcții.

De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să folosească rutele alternative DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia - Urziceni – DN 2 – București, A2 – Fetești sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – București și DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna - A2 Drajna – București.

Grecia ridică restricțiile pentru călători înaintea sezonului de vară

Grecia a ridicat, duminică, restricțiile pentru zborurile externe și interne impuse din cauza SARS-CoV-2, a anunțat autoritatea de aviație civilă, citată de Reuters, notează Mediafax.

Pentru a zbura în sau dinspre țară, călătorii trebuiau până acum să prezinte un certificat de vaccinare, unul care să ateste că s-au vindecat de coronavirus sau un test negativ.

De la 1 mai, pasagerii și echipajul vor trebui să poarte doar o mască de protecție, a anunțat autoritatea de aviație civilă.

Decizia a fost luată înainte de începerea sezonul estival, care, speră oficialii, va duce la o revenire a veniturilor după criza pandemică.

Grecia se așteaptă la un număr mare de vizitatori în acest an, iar oficialii estimează că veniturile vor ajunge la 80% din nivelurile din 2019. Acela a fost un an record înainte ca pandemia să blocheze călătoriile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel