Trafic Bucureşti. Tudor Ionescu, strategia prin care vrea să reducă aglomeraţia din Capitală
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Consilierul general ALDE Tudor Tim Ionescu a lansat un îndemn pentru fluidizarea traficului din Capitală şi a anunţat că a depus deja la primărie strategia de dezvoltare a mobilităţii urbane. 

"Este bine cunoscut faptul că Bucureștiul este un oraș aglomerat; spre exemplu, în urma mai multor studii s-a demonstrat că în medie 48% din călătorie o petrecem în #ambuteiaje.

În acest sens, am depus la Primăria Municipiului București Strategia de dezvoltare a mobilității urbane prin creșterea gradului de utilizare în trafic a motocicletelor și scuterelor.

Astfel, vom soluționa cea mai mare problemă a Capitalei - traficul! Matematic, putem reduce cu 40% din trafic cu 10% înlocuire a mașinilor cu scutere și motociclete! Iar această alegere mai are un beneficiu : creșterea calității aerului și-n definitiv protejarea sănătății noastre, a tuturor.

Dragi prieteni, vă îndemn dacă aveți ocazia să înlocuiți mașina cu un scuter sau o motocicletă. Este mult mai plăcut, ajungeți mult, mult mai repede la destinație și protejați și mediul înconjurător. V-o spune un scuterist cu experiență.", a scris Tudor Tim Ionescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel