Data publicării:
Tort Snickers fără coacere: cu siguranță, veți dori să-l preparați mai des
Acest tort este gata în doar 15 minute și nu trebuie să coaceți nimic! Crema delicată, laptele condensat, glazura de ciocolată și arahidele prăjite ne aminesc de batoanele Snickers.
Această rețetă va fi, cu siguranță, îndrăgită de toată lumea! Încercați să preparați acest tort simplu, dar atât de delicios.
Ingrediente pentru tort Snickers:
fursecuri de ciocolată - 450-500 grame;
lapte - 600 grame,
gălbenuș - 4 bucăți;
zahăr - 100 grame;
unt - 50 grame;
făină - 50 grame;
zahăr vanilat - 10 grame;
lapte condensat fiert - 1 cutie;
arahide prăjite - 200 grame.
Pentru glazură:
lapte - 30 ml;
unt - 70 grame;
pudră de cacao - 2 linguri;
zahăr - 4 linguri.
Rețeta pas cu pas
Într-o oală, puneți patru gălbenușuri, adăugați zahărul și zaharul vanilat și amestecați. Apoi, treptat, încorporați făina și amestecați cu un tel. Se toarnă treptat laptele foarte fierbinte în compoziție și se amestecă până la omogenizare. Oala se pune pe aragaz și crema se fierbe, amestecând constant.
Ardei dulce, gătit în muștar: este aromat, delicat și are un gust picant
Când crema este suficient de groasă, se adaugă untul și se lasă să se răcească. Într-o tavă puneți câteva linguri de cremă și distribuiți-o uniform. Deasupra așezați un strat de fursecuri cu ciocolată.
Urmează un strat de lapte condensat, apoi un strat de cremă. Apoi repetați cu un strat de fursecuri, lapte condensat și cremă. Ultimul strat trebuie să fie de cremă.
Micul dejun va fi gata în 5 minute: ai nevoie de câteva lipii și deliciul culinar e gata
În continuare, trebuie să pregătiți glazura pentru tort. Amestecați zahărul, laptele, cacao și untul. Puneți oala pe aragaz și așteptați ca zahărul să se dizolve complet. Se toarnă apoi glazura peste tort.
Tortul Snickers este aproape gata! Rămâne doar să-l decorați cu alune prăjite. Poftă bună!
BONUS. Plăcintă cremoasă și moale ca un nor: ai nevoie de două mere și câteva ouă
Dacă mai ai două mere în cămară, poți face ușor o plăcintă cremoasă, delicioasă și moale.
Rețeta plăcintei cu mere este foarte simplu de preparat. Desertul va fi delicat și foarte moale. Nu vă faceți griji: ingredientele sunt disponibile în orice bucătărie.
Ingredientele de care ai nevoie pentru aluat:
14 grame praf de copt,
200 grame făină de grâu,
120 de grame de zahăr,
2 ouă,
100 ml lapte,
două mere.
Ingredientele de care ai nevoie pentru cremă:
15 gr amidon de porumb,
vaniline - după
gust,
250 ml lapte,
50 de grame de zahăr,
1 ou.
Cum se prepară rețeta
Într-un bol, puneți oul, adăugați zahărul, esența de vanilie și amidonul de porumb. Apoi amestecați cu un tel până când compoziția nu are cocoloașe.
Turnați laptele și amestecați energic. Puneți cratița pe foc și continuați să amestecați până când amestecul devine gros. Când crema este gata, luați cratița de pe aragaz.
Două plante nu se tem de întuneric și înfrumusețează fiecare încăpere a casei
Acum vă puteți ocupa de prepararea aluatului. Într-un castron mare se pun ouăle, zahărul și se lucrează cu un mixer electric. Ulterior, după ce obțineți un amestec limpede, adăugați laptele și mixați. Urmează făina și praful de copt. Reluați mixarea. Aluatul este gata.
Două mere se curăță de coajă și se taie cubulețe. În acest moment trebuie doar să asamblați plăcinta.
O tavă de tort cu balamale se unge cu ulei și pe fundul ei se pun merele. Acestea se acoperă cu aluatul. Nivelați cu o spatulă și adăugați crema, preparată anterior. Mai rămâne doar să coaceți plăcinta, o jumătate de oră, la 180 de grade. Înainte de a o servi, trebuie să o decorați cu zahăr pudră. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News