Top filme pentru weekend. Ce este în trending pe platformele de streaming
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la JESHOOTS.com, Pexels
Fotografie de la JESHOOTS.com, Pexels
Începe weekendul, aşa că e timpul pentru noi recomandări de filme. Iată ce este în trending pe principalele platforme de streaming. 

Top NETFLIX

1. Amuţire 

Nikolaj Koster-Waldau (Jamie Lannister din seria Game of Thrones) joacă rolul unui fost vânător, care pleacă pe urmele unui criminal pe care îl bănuieşte că i-ar fi ucis fiica. Doar că intră într-un joc mortal de-a şoarecele şi pisica. Un film plin de suspans, apărut în 2020, este pe primul loc în tendinţele Netflix. 

2. La tine acasă sau la mine? 

Una dintre ultimele producţii Netflix a intrat şi în tendinţe. Ashton Kutcher şi Reese Witherspoon joacă în această comedie romantică. Debbie şi Peter sunt amici buni, dar şi oameni complet diferiţi. Cei doi decid să facă schimb de case o săptămână, şi văd astfel cum arată viaţa celuilalt. Astfel, apare şi o idilă. 

3. Profesioniştii 

Un film din 1966 prinde topul Netflix. Cu Burt Lancaster în rolul principal, filmul spune povestea unui milionar texan care angajează patru aventurieri neciopliţi să îi salveze soţia răpită de o bandă mexicană notorie. Sau cel puţin aşa pare. 

Top HBO Max 

1. Cei care mă vor mort 

Când Hannah, pompier, dă peste un băiat de 12 ani, însângerat şi traumatizat, cei doi pornesc printr-o pădure deasă, şi încearcă să scape de doi criminali care îl vânează pe băiat. Totul în timp ce pădurea din jurul lor este mistuită de un incendiu. Angelina Jolie şi Aidan Gillen joacă în acest thriller. 

2. Spencer

Kristen Stewart joacă rolul prinţesei Diana, într-un film care explică momentul în care prinţesa a decis să rupă căsătoria cu actualul rege Charles al III-lea. Un film care a atras şi o nominalizare la Globurile de Aur. 

3. Navalnîi

Filmul explorează viaţa şi munca lui Alexei Navalnîi, liderul opoziţiei ruse, care după ani de campanie împotriva corupţiei şi-a făcut duşmani puternici, inclusiv pe preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin. 

Top Disney Plus 

1. Plan de zbor 

În timp ce se află într-un avion pe care chiar ea l-a realizat, la 10.000 metri altitudine, Kyle Pratt, interpretată de Jodie Foster, îşi dă seama că fiica sa de 6 ani a dispărut fără nicio urmă. Sau aşa să fie? Pentru că nimeni din avion nu ştie dacă fetiţa a fost la bord. Un thriller care vă va ţine cu sufletul la gură. 

2. Inamicul statului 

Will Smith, Gene Hackmann şi Jon Voight joacă în acest film de acţiune, în care un avocat primeşte un clip video care leagă un oficial de rang înalt de o crimă politică. Astfel, acesta devine ţinta unui grup de agenţi, care încearcă să îl discrediteze şi să recupereze filmarea. 

3. Free Guy

O comedie spumoasă, cu Ryan Reynolds în rol principal. Şi o satiră la adresa culturii pop. Un film care îmbină realitatea cu jocurile video. Ce e real? Ce e fals? Depinde totul de perspectivă? Nu rataţi acest film!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel