Top cel mai iubite melodii din toate timpurile. "Dragostea din tei", în clasament
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Hit-ul "Dragostea din tei", lansat de băieții de la O-Zone, figurează în topul celor mai îndrăgite piese ale tuturor timpurilor.

Melodia "Dragostea din tei" a fost inclusă de prestigioasa revistă "Rolling Stones" în clasamentul celor mai iubite 50 de piese cântate de formaţii de băieţi, potrivit romaniatv.net. Moldovenii s-au clasat pe locul 18, fiind depăşiţi de trupe celebre precum Backstreet Boys, One Direction, N'Sync sau The Jackson Five.

În anii 2000, "Dragostea din tei" a dominat clasamentele muzicale din peste 30 de ţări şi a fost inclusă pe lista celor mai vândute single-uri din istoria mondială a muzicii, cu peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

O-Zone a fost o formație de muzică pop compusă din Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș. Originari din Republica Moldova, trio-ul s-a lansat de fapt în România.

La un an de la lansarea melodiei "Dragostea din tei" în România, cei trei de la O-Zone au lansat acest superhit în toată Europa, ajungând pe prima poziție în 27 de țări ale lumii. O-Zone au fost 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts și s-au vândut peste 8 milioane de discuri.

Deși considerat cel mai de succes grup din Europa în anul 2004, cei de la O-Zone s-au despărțit pe 13 ianuarie 2005, fiecare dintre cei trei membri lansându-se în proiecte individuale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel