TOP. Care sunt mașinile care SE STRICĂ cel mai RAR. Ce spun specialiștii în domeniu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un studiu realizat de o companie americană de analiză și cercetare de piață a realizat un top al mașinilor care se strică mai rar. În top se află și marca Dacia. 

Specialiștii de la J. D. Power au dat publicității un studiu care a analizat problemele întâlnite de șoferi la mașini de la diferite companii. Astfel a fost realizat un top al celor mai fiabile autoturisme. 

Studiul măsoară problemele întâmpinate în ultimele 12 luni de către proprietarii originali de vehicule din Germania, după 12-36 luni de la achiziția mașinii, se arată într-un comunicat de presă publicat pe jdpower.com.

Ce au analizat specialiștii?

Au fost analizate probleme din mai multe categorii, precum: exteriorul vehiculului; experiență de conducere; caracteristici / controale / afișaje (FCD); audio / comunicare / divertisment / navigare (ACEN); încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC); interiorul vehiculului; și motor și transmisie. 

Un scor mai mic al analizei reflectă o calitate mai bună a autovehiculelor. 

Care sunt mașinile care se strică mai rar

Kia ocupă cel mai mare grad de fiabilitate a vehiculelor dintre toate mărcile, cu un scor de 99 de puncte. Hyundai ocupă locul doi cu 105 puncte, urmată de Toyota cu 109 puncte, Mitsubishi cu 113 puncte și Škoda cu 114 puncte.

Dacia se află pe locul 14, cu 152 de puncte, peste media industriei. 

Sursa: https://www.jdpower.com/business/press-releases/jd-power-2017-germany-vehicle-dependability-study 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel