Top 3 subiecte tabu dintr-o relație
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
relatie
relatie

Atunci când vrei o relație, trebuie să știi că anumite subiecte nu trebuie deschise niciodată. Care sunt acestea și motivele pentru care trebuie să rămână tabu, sunt expuse de 1. Punctele slabe

 Ai mici probleme de sănătate, căderi de calciu sau nu suporti să vezi sânge. Nu ești nici atat de sigur pe tine cum se creade și plângi la filme romantice. Toate aceste detalii trebuiesc păstrate pentru tine și dezvăluite pe parcursul timpului, pe rând.

2. Adulterul

Dacă te-ai cuplat cu partenerul tău înainte să-ti iei adio de la fosta relație este destul de complicat. Ce-i poate garanta persoanei cu care ești acum că nu vei face din nou același lucru? Este de preferat ca o relație să se sfârșească înainte ca alta să înceapă. Iar asta este de preferat și pentru tine, ca să nu amesteci sentimentele și să ai o viziune clară și neinfluențată despre viitor.

3. Numărul foștilor/fostelor

Acesta este un adevărat subiect tabu, nu spune câți au fost, nici nu întreba. Poate ție ți se pare un lucru de laudă faptul că te-a dorit o armată , dar cealaltă persoană se gandeste ca te-au si avut toti, ceea ce sună așa bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel