Top 11 cele mai excentrice lucruri pe care le-au făcut vedetele de-a lungul timpului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Singurele persoane care îşi permit orice lucru, la care unii nici nu îndrăznesc să viseze sunt vedetele. Acestea nu se gândesc la bani atunci când vine vorba de excentricitate. În continuare, vă prezentăm un top al celor mai ciudate lucruri pe care le-au făcut vedetele.

Autor:  Anca Murgoci

1.        David şi Victoria Beckam au plătit 1.800 de euro unei persoane pentru a le deschide cadourile de Crăciun.

2.       Jenifer Lopez a cerut închiderea unui mall pentru o zi pentru a-şi putea face în linişte cumpărăturile.

3.       Frank Sinatra. Acesta a avut parte de o înmormîntare catolică aparent obişnuită. Cu toate acestea, rudele i-au pus în coşciug o sticlă de wiskey, o brichetă Zippo şi 10 cenţi în caz că are nevoie să dea un telefon urgent.

4.       Roberto Carlos a surprins organizatorii unui eveniment atunci cînd le-a spus ca maşina cu care va merge la locul stabilit trebuie sa nu treacă prin faţa cimitirelor şi să nu vireze la stînga.

5.       Eugene Shoemaker, unul dintre cei mai importanţi astrogeologi, a fost îngropată pe lună.  Naveta Lunar Prospector a trimis cenușa sa spre lună în 1999 într-o capsulă.

6.       Liz Taylor a întîrziat 15 minute la propria înmormîntare.  Aceasta a fost ultima dorinţă a vedetei, ca funeraliile să înceapă după 15 minute de la ora anunţată.

7.       Demi Moore îşi menţine frumuseţea şi tinereţea cu ajutorul tratamentului cu lipitori (practică tradiţională din Austria). Tratamentul presupune să te laşi muşcat de lipitori care conţin o substanţă introdusă în sînge. Procedeul ajută la detoxifierea corpului şi la menţinerea sănătăţii.

8.       Frederic Baur este cel care a proiectat prima cutie de chipsuri Pringles. Cea mai mare dovadă de devotament pentru munca sa a fost  cererea  ca cenuşa lui să fie depozitată într-o cutie metalică de Pringles.

9.       Christina Aguilera şi soţul ei, Jordan Bratman, au un obicei mai bizar, acela de a face totul dezbrăcaţi în ziua de duminică (chiar şi gătesc în costumul lui Adam).

10.   Julia Roberts se spală doar cu apă minerală pentru o piele mai fină.

11.   Lady Gaga s-a îmbracat în carne crudă la premiile MTV Video Music Awards 2010.

Citeşte şi:

Ei fac bani şi după moarte. Vezi Topul celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă

Susan Sarandon l-a numit pe Papă nazist

Katie Price a apărut doar în chiloţi la o prezentare pe covorul roşu – Galerie FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel