Data publicării:

Tonul de apel al telefonului mobil, înlocuit cu sfaturi de prevenire a coronavirusului

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Aproape 1,2 miliarde de oameni ascultă în locul tonului de apel obișnuit un mesaj prin care primesc sfaturi despre noul coronavirus, atunci când sună pe cineva. 

Dacă efectuați un apel în India, puteți primi câteva sfaturi despre sănătate și cum să vă protejați de noul coronavirus, scriu jurnaliștii de la CNN. 

Un mesaj vocal cu sfaturi despre cum să vă protejați împotriva coronavirusului a înlocuit tonul de apel obișnuit pentru utilizatorii de telefoane mobile din India.

Aproape 1,2 miliarde de abonați ai rețelelor de telecomunicații, inclusiv BSNL, MTNL Reliance Jio, Airtel și Vodafone-Idea, au auzit un mesaj înregistrat când apelează, potrivit unui comunicat de presă emis de Ministerul Sănătății din India.

Mesajul auzit când apelați pe cineva

 

Mesajul vocal începe cu o tuse. ”Protejați-vă întotdeauna fața cu o batistă sau un țesut în timp ce tușiți sau strănutați. Spălați-vă frecvent mâinile cu săpun”, continuă să spună anunțul, exprimat de o femeie.

”Evitați să vă atingeți fața, ochii sau nasul. Dacă cineva are tuse sau febră mențineți cel puțin un metru distanță. Dacă este nevoie, vizitați imediat cel mai apropiat centru de medical”, adaugă acesta.

India are în prezent 43 de cazuri confirmate de virus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel