Tonic, proprietăți UIMITOARE ce promit: Nu vei mai fi bolnav niciodată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cum v-ați simțit în ultimul timp? Dacă ați avut destul de des probleme de sănătate, atunci s-ar putea să aveți nevoie de intervenția „comandantului superior” al sistemului imunitar. 
Un tonic este de fapt un remediu care este menit să fie luat pe o perioadă de timp îndelungată, având menirea să consolideze în mod eficient buna funcționarea a sistemului imunitar. Acest tonic imunitar uimitor este încărcat cu ingrediente de bază care îl fac remediul absolut. 

Ghimbirul are un efect de încălzire imediată care te face să transpiri și să eliberezi toxinele. Ghimbirul este cunoscut pentru efectele sale benefice asupra sistemului gastro-intestinal. De asemenea, are foarte multe proprietăți de întărire a sistemului imunitar. 

Bicarbonat de sodiu va echilibra nivelul pH-ului corpului tău, făcându-ți corpul alcalin. El pur și simplu neutralizează virușii și ajută la menținerea echilibrului pH-ului din sânge. 

Ceapa albă, destul de comună, este o sursă bogată de antioxidanți (quercitina), un bun anti-inflamator, antiviral și antibiotic. 

Usturoiul, tatăl antibioticelor, este declarat cel mai bun antibiotic natural existent. 

Ardeiul iute, care conține licopen, ajută la protejarea organismului împotriva cancerului și a bolilor de inimă. Acesta conține, de asemenea, și cantități mari de fitochimicale și are proprietăți antioxidante cum ar fi acidul clorogenic. 

Nu în ultimul rând, oțetul de mere, care este bogat în calciu, fier, potasiu și pectină. Pectina este foarte bună pentru colon, ajută la reglarea tensiunii arteriale și ajută la îndepărtarea colesterolului rău. Oțetul de mere este extrem de eficient în lupta împotriva infecțiilor datorită proprietăților sale antibacteriene și antifungice. 
 

Citește și: Pătrunjel, alimentul care UCIDE 85% din celulele CANCERULUI PULMONAR 

 

Iată cum se prepara miraculoasa băutura! 

Ingrediente: 

1 Ardei iute proaspăt (10 cm) 

1 Căpățână de usturoi 

1 Ceapă albă 

1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu 

1 Bucățică de Ghimbir (2 cm) 

200-250 de ml de oțet din mere 

Mod de preparare:

Spălați bine ardeiul și tăiați-l în bucățele. Curățați usturoiul și ceapa, apoi tocați-le mărunt. Curățati ghimbirul și dați-l prin răzătoare. Așezați toate ingredientele într-un borcan de 400 de grame amestecând toate ingredientele între ele. După ce ați așezat toate ingredientele în borcan, adăugați oțetul din cidru de mere peste ele până în partea de sus a borcanului.  

După adăugarea oțetului, amestecați din nou conținutul și lăsați-l să stea la marinat timp de 10 zile în cămară, la loc întunecat și ferit de soare. Nu uitați să amestecați zilnic conținutul. 

Cum se consumă : 

După scurgerea celor 10 zile, strecurați partea solidă de partea lichidă. Amestecați lichidul rezultat cu 1/2 de linguriță de bicarbonat. 

Pentru tratarea cancerului: 

Consumați 3 lingurițe pe zi din partea lichidă, una dimineața, una la prânz și una seara,luate după masă. 

Pentru prevenirea apariției oricărei boli:

Consumați acest preparat zi de zi timp de 6 luni pe an ( o lună da, o lună nu), câte o linguriță dimineața după masă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel