Toate tunurile pe Dan Șova. Demisie din Parlament și excludere din PSD
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi susţine că Liviu Dragnea ar trebui să-i ceară demisia lui Dan Şova din Parlament şi să-l excludă din PSD, în contextul în care DNA a solicitat, din nou, reţinerea şi arestarea senatorului social-democrat.

'Dacă tot pretinde că este reformatorul PSD, Liviu Dragnea trebuie să facă un singur lucru: să îi ceară colegului său de partid Dan Şova demisia din Parlament şi să îl excludă din partid. Nu mai are sens să mai asistăm - cel mai probabil, săptămâna viitoare - la un nou spectacol cu mir, rugăminţi, vot secret sau bile lipsă, după ce, în urmă cu câteva luni, acelaşi Şova a fost protagonistul celei mai jenante fugi de DNA', afirmă Ovidiu Raeţchi.

Potrivit deputatului PNL, 'Liviu Dragnea poate să ne demonstreze că într-adevăr nu îi protejează pe cei suspecţi de corupţie prin delimitarea urgentă şi radicală de Dan Şova'.

'Dacă a înţeles ceva din protestele de stradă de acum două săptămâni şi dacă îşi asumă faptul că partidele au nevoie de o reformă internă temeinică, preşedintele PSD trebuie să renunţe la protejarea unor corupţi pentru că au carnet de partid', afirmă el.

[citeste si]

Liberalul susţine, totodată, că PSD poate arăta că vrea să se reformeze dacă va susţine şi vota proiectul de lege privind simplificarea procedurilor de ridicare a imunităţii, precum şi dacă sprijină Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel