TJ Miles, eliminat de la Survivor. Fanii au sărit instant: S-au bucurat că a plecat TJ. Ai avut dreptate, ai fost mereu singur
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Captură Facebook Survivor România
Captură Facebook Survivor România
Emisiunea „Survivor România” se apropie de marea finală. Marți, un alt concurent a părăsit competiția.

În urma voturilor celor de acasă, TJ Miles a părăsit competiția Survivor. Uimirea concurenților li s-a citit pe chipuri.

„Era o surpriză dacă reușeam să rămân”, și-a început astfel TJ Miles ultimul discurs de la Survivor România. Concurentul a spus că este dezamăgit, dar se mulțumește cu faptul că în această competiție a învățat foarte multe. 

„Sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Nu trebuie să câștigi competiția pentru a fi un câștigător. Trebuie să știi să înveți din fiecare pierdere”, a mai spus TJ Miles: „Ține capul întotdeauna!”

Reacții pe Facebook din partea fanilor după eliminarea lui TJ Miles:

Îmi pare rău pentru TJ. Reacția lui Nedelcu în primul rând și apoi a celorlalți a fost.... jenantă. TJ era într-adevăr ultimul în clasament și din acest punct de vedere eliminarea a fost corectă, dar e și un om cu un discurs echilibrat și de bun simț și nu a meritat reacția asta.

Mie mi-a fost rusine de reacția Tigrilor cand ai fost eliminat! Ai avut dreptate, ai fost mereu singur.

Exact cum mă așteptam, TJ a ieșit cu foarte mult fair-play, chiar și în fața manifestărilor de bucurie exaltata ale celor patru, cărora a avut puterea să le spună bravo, bravo. 

Educația și-a spus cuvântul! OM pană la final!

S-au bucurat că a plecat TJ care le-a adus mereu o grămadă de puncte!!!

 

Ce îi așteaptă pe ceilalți opt concurenți rămași în competiție

Marți seară, concurenții au aflat data când va avea loc finala Survivor România 2022: 31 mai. 

„Dragii mei survivori rămași în cursă, ca să ajungem acolo trebuie să facem absolut tot ce am făcut până acum, pentru că urmează pentru voi o etapă de maximă importanță, (...) intrați în etapa confruntărilor individuale”, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel. 

După ce Daniel Pavel a anunțat trecerea într-o nouă etapă a competiției, cea a confruntărilor individuale, a oferit și detalii despre modul în care se va desfășura concursul de acum înainte. Urmează multe eliminări! „Veți rămâne patru concurenți în competiție. Eliminările vor fi pe baza voturilor”, a zis prezentatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel