TIR încărcat cu electrocasnice, ars complet în Vama Nădlac II
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO cu rol ilustrativ: Pixabay
FOTO cu rol ilustrativ: Pixabay
TIR-ul era încărcat cu electrocasnice și urma să iasă din țară.

Citește și: Cinci automarfare, oprite să introducă în țară peste 54 de tone de deșeuri din Italia, Germania, Franța și Elveția

Un TIR încărcat cu electrocasnice a luat foc și a ars complet, miercuri, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în zona terminalului de automarfare, fără a se înregistra victime sau perturbarea traficului, informează ISU Arad.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Arad și pompierii voluntari din Nădlac, fiind trimis la fața locului și un echipaj medical SMURD.

”Incendiul se manifestă prin ardere generalizată la nivelul autocamionului. Din fericire, nu sunt înregistrate victime”, a transmis ISU.

Conform sursei citate, autocamionul a fost distrus, la fel și încărcătura costând în electrocasnice. Șoferul este român și urma să plece cu marfa (cuptoare electrice) în afara țării. El nu a fost rănit.

Activitatea în punctul de trecere Nădlac II nu a fost afectată, incendiul fiind localizat în terminalul pentru automarfare, au transmis reprezentanții ISU Arad, citează Agerpres. Timpul de așteptare în Vama Nădlac este de 30 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel