Data actualizării:
Data publicării:

Țigarete de aproape 50.000 de lei, confiscate în Otopeni

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Țigarete de aproape 50.000 de lei, confiscate în Otopeni. FOTO: Autoritatea Vamală
Țigarete de aproape 50.000 de lei, confiscate în Otopeni. FOTO: Autoritatea Vamală
Țigarete de aproape 50.000 de lei confiscate din bagajele unor pasageri care zburau spre Londra.

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători - Compartiment Călători au confiscat ţigarete în valoare de aproximativ 50.000 lei, anunță Autoritatea Vamală Română, într-un comunicat de presă, notează Agerpres.

”Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Gr. I Otopeni Călători - Compartiment Călători - Direcţia Regională Vamală Bucureşti, împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Centrului de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi Bucureşti - Otopeni, în urma unui control efectuat în baza analizei de risc, au descoperit în bagajele unor pasageri care călătoreau pe ruta Otopeni - Londra, 40.200 de ţigarete fără marcaj corespunzător, bunuri nedeclarate şi sustrase de la controlul vamal, în valoare estimată de aprox. 50.000 lei”, se spune în comunicat.

Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracțiuni, cazul a fost predat către instituția competentă în vederea efectuării cercetărilor.

Reamintim că în primele șapte luni ale anului autoritățile statului au confiscat peste 80 de milioane de țigarete de contrabandă, cantitate cu 50% mai mare decât în perioada similară a anului trecut. Iată ce valoare au avut țigaretele confiscate.

Citește și: Peste 80 de milioane de țigarete capturate de autorități în primele șapte luni ale anului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel