Ți-ai aduce cățelul la locul de muncă? Ce cred marii angajatori
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
În încercarea de a atrage personalul înapoi la locul de muncă, tot mai multe companii acceptă ca angajații să vină la birou împreună cu animalul de companie.

Să-ți aduci câinele la muncă nu este un obicei cu totul nou. Sigmund Freud a remarcat că pacienții săi erau mai în largul lor când venea la ședințe și câinele său. Dar a fost alimentat de două tendințe: atașamentul crescând al oamenilor față de animalele lor de companie, inclusiv refuzul lor de a lăsa câinii singuri acasă toată ziua; și convingerea angajaților mai tineri că munca nu ar trebui să ofere doar un cec de plată, ci și să reflecte identitatea lor mai largă, conform Financial Times.

Mulți angajatori mari au politici generale fără câini. Adesea există o presupunere potrivit căreia aceștia vor perturba concentrarea sau formalitatea locului de muncă sau vor lătra în timpul întâlnirilor cu clienții.⁠


EXCLUSIV DCNews: Alimentele pe care trebuie să le excludeți de urgență din hrana câinilor 

Pilotul Cezar Osiceanu a spus care sunt alimentele pe care ar trebui să nu le dăm niciodată câinelui. 

„Carnea de porc și mezelurile sunt total excluse din alimentația câinilor, deoarece salitra folosită la mezeluri este foarte toxică la câini. Ambele produc diaree și eczeme extrem de greu tratabile. Organele nu au decât extrem de puține proteine și fermentează foarte rapid. De aceea este interzisă folosirea lor în alimentația câinilor, în special a puilor și a câinilor în creștere sau convalescenți.

Fasolea și mazărea sunt dușmanii de moarte ai câinilor pentru că fermentația produsă este în 90% fatală acestora. Cartofii nu sunt digerați de către câini și produc și ei fermentație. Morcovul asigură necesarul de sodiu al câinilor și de aceea nu trebuie să punem sare în mâncarea lor nici măcar pentru gust.

Producătorii de hrană uscată pentru câini și pisici folosesc masiv sarea pentru că nu îi controlează nimeni. Sarea produce sete și animalul va bea multă apă. Apa va umflă în stomac produsul ingerat după modelul “biscuitele soldatului pe front” și astfel va crea o senzație de sațietate”, a spus pilotul Cezar Osiceanu în exclusivitate pentru DC News.                                 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel