Thomas Markle, tatăl Ducesei Meghan, va face public propriul adevăr
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Captură video YouTube - Royal Daily Tea
Sursă foto: Captură video YouTube - Royal Daily Tea
Tatăl Ducesei de Sussex, Thomas Markle, va relata varianta sa a evenimentelor. 

Prințul Harry și Meghan Markle au intervenit din nou în politică, criticând guvernele Marii Britanii și ale lumii cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19. Ducele și ducesa de Sussex au semnat o scrisoare deschisă adresată din partea The People’s Vaccine.

Coaliția cere ca vaccinurile, tratamentele și testele împotriva coronavirusului să fie „disponibile în mod gratuit pentru toată lumea, pretutindeni”.

Vaccinuri disponibile tuturor

Harry și Meghan, alături de peste 130 de foști lideri mondiali, laureați ai Premiului Nobel, oameni de știință și alte personalități, au semnat scrisoarea deschisă prin care cer „acțiuni urgente pentru a vaccina țările cu venituri mici și medii și pentru a pune capăt pandemiei de COVID-19”.

Într-o declarație, People’s Vaccine a transmis: „Suntem mândri să salutăm Fundația Archewell și apreciem sprijinul lor, alături de Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex. Vom lucra împreună pentru a pune capăt inechității în materie de vaccinuri și pentru a ne asigura că vaccinurile, tratamentele și testele COVID-19 sunt disponibile pentru toată lumea”. 

Tatăl Ducesei vrea să facă public propriul adevăr

Vestea vine în contextul în care tatăl lui Meghan, Thomas Markle, a decis să-și lanseze propriul canal YouTube. Co-gazda lui Markle, Karl, de 53 de ani, a declarat că „Tom vrea să facă asta pentru a se elibera. Vrea să vorbească despre modul în care Meghan și Harry i-au afectat familia. Dialogul va fi necenzurat. Vrea ca adevărul lui să fie acolo, la fel cum adevărul lui Meghan a apărut acum un an în interviul ei cu Oprah Winfrey”. 

Harry și Meghan vor înapoi la casa regală

Când Prințul Charles va deveni rege, cuplul Harry - Meghan ar vrea să se întoarcă în Marea Britanie ca membri regali, dar cu jumătate de normă, susține un autor regal citat de Daily Mail. 

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, chiar ar avea speranțe să revină în Familia Regală britanică, dar cu îndatoriri ”part-time”, conform sursei citate. În prezent, cei doi duci de Sussex trăiesc într-o casă de 14 milioane de dolari, din Montecito, California, după ce au făcut un pas în spate de la îndatoririle regale, în 2020. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel