The Artist, încasări mai mari după Oscar
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Filmul "The Artist" a înregistrat o creștere de 16 procente în încasări, după ce a obținut cinci premii Oscar, inclusiv pe cel de cel mai bun film al anului. Conform publicațiilor din SUA, "The Artist" a încasat numai din bilete 3,6 milioane de dolari.

Autor: Patricia Bîea

the artist, oscarSuccesul de la Oscaruri i-a scris filmului "The Artist" o rețetă financiară ce se anunță de succes. Producătorii, casele "La Petit Reine, "La Classe Americaine" și "J.D. Prod", încasând până acum nu mai puțin de 43 milioane de dolari, de aproape trei ori costul producției care a fost de 15 milioane de dolari.

Filmul este o comedie romantică, în care George Valentin - interpretat de actorul Jean Dujardin - este un cunoscut actor de filme mute. Artistul îşi pierde treptat din succes şi astfel ajunge în situaţia de a încerca să salveze cinematografia mută. Înainte de a-şi pierde faima, George o cunoaşte pe tânăra şi energica dansatoare Peppy Miller, care devine rapid o actriţă apreciată de publicul filmelor vorbite.

Interpretul actorului din film se simte fascinat şi atras în mod irezistibil de dansatoare Peppy Miller. În timp ce cariera lui George este în declin, cea a lui Peppy este în plină ascensiune. Între cei doi se creează o legătură evidentă, dar cuplul este despărţit de destin şi împrejurări. "The Artist" este scenariul clasic de poveste de dragoste imposibilă, intensă, dar sinceră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel