Teste pentru COVID-19, pierdute în Hunedoara. Mărturiile unor români stați 24 de zile în izolare
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Reprezentanții DSP Hunedoara au pierdut un lot de teste pentru Covid-19, au transmis o profesoară și iubitul său, recent întorși din Italia.

Reprezentanții DSP Hunedoara au pierdut un lot de teste pentru Covid-19, au transmis o profesoară și iubitul său, recent întorși din Italia, conform Realitatea Plus.

„Am venit din Italia pe 25 (n.r. februarie 2020), conform legii ne-am dus la un spital, la Spitalul Județean Deva. Am declarat din ce zonă am venit, cei de la Deva au anunțat DSP. În ziua a 13-a, iubitul meu a prezentat simptome. Cei de la DSP au venit doar în ziua a 14-a să ia probe pentru Covid-19. Din ziua a 14-a până în ziua a 24-a, nu am avut niciun rezultat din partea DSP Hunedoara", a spus profesorul de limba română, Cristina Ciucu.

Regrete pentru cele întâmplate

„În ziua a 24-a, o voce neputincioasă de la celălalt capăt al firului telefonului și-a cerut scuze și ne-a spus că regretă cele întâmplate. Se pare că lotul nostru de teste s-a pierdut și au aflat doar în acea zi că suntem negativi. Am întrebat dacă trebuie să facem următorul test. Ne-au spus că dacă îl facem, vom mai sta încă 10 zile în izolare. Nu vă pot spune cine este persoana, fiindcă cei de la DSP Hunedoara niciodată nu s-au prezentat când au sunat, chiar și să ne întrebe cum ne simțim", a continuat ea.

„După 24 de zile și-au cerut scuze, ne-au spus că suntem negativi, dar au pierdut lotul nostru de teste și de aceea nu ne-au spus mai devreme dacă suntem sau nu. Însă, această problemă a fost la nivelul întreg județului, pentru că sunt persoane sau asistente de la Spitalul Petroșani care așteaptă și dumnealor rezultatele de zile întregi. Am înțeles că directorul DSP Hunedoara și-a înaintat demisia și este un nou director. Sper ca situația să se rezolve", a încheiat Cristina Ciucu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel