Test coronavirus. Lider ALDE: Acesta e calculul cinic care a funcționat la Suceava
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Octavian Ilișoi, președinte ALDE Suceava, l-a atacat pe Gheorghe Flutur după ce s-a întâmplat la Suceava.

„Prietenii PNL vs medici și pacienți!


Din păcate, acesta e calculul cinic care a funcționat la Suceava, la spitalul în care vedem cum medicii cad pe capete din cauza lipsei de echipamente și materiale necesare.


În Suceava nu există teste pentru medici și pentru pacienți, dar există pentru prietenii politici ai PNL, pentru președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru primarul PNL al Sucevei, Ion Lungu, și alți politruci din jurul lor.


Chiar și în fața acestui tratament preferențial pentru prietenii lor politici, președintele PNL și premierul României (nu al PNL) îl laudă pe Flutur pentru conduita sa: „A avut o conduita normala si este unul din cei mai buni presedinti de CJ care s-a preocupat de dotarea spitalelor".


Ce înseamnă că s-a preocupat de dotarea spitalului? Să le luăm pe rând: termopane puse la geamuri, fântână muzicală în curtea spitalului.... Toate acestea sunt dotări pentru Spitalul Județean de Urgență pe care Orban le laudă!


Toate aceste „dotări" de la spitalul din Suceava au golit buzunarele unității și așa nu au mai fost bani pentru echipamente de siguranță pentru medici! Va fi extrem de utilă fântâna arteziană muzicală în aceste zile, când lumea își plânge bolnavii și morții în curtea spitalului!


Cireașa pe tort este că Primăria condusă de dl Lungu, un alt penelist de soi, a comandat pentru Paște instalații în formă de lumânări (http://www.ziare.com/.../situatia-e-critica-la-spitalul-judet...)... Cât de morbid, cât de cinic!


Domnule Iohannis, asta e România Normală pe care ați promis-o? Așa arată ea? Asta e administrația locală și județeană pe care ne-ați lăudat-o anul trecut când ați fost la Suceava?


http://www.ziare.com/.../gheorghe-flutur-a-fost-trecut-medic-..." -  fost mesajul lui Octavian Ilișoi, președinte ALDE Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel