Teodorovici, incident cu protestatarii: Eram la semafor. Unde s-a ajuns?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Eugen Teodorovici a povestit un incident pe care l-a trăit în momentul în care a ieșit de pe poarta Guvernului României.

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, susține că s-a ajuns mult prea departe cu ieșirile violente ale protestatarilor. Mai mult, ministrul de Finanțe a povestit, la Antena 3, un incident la care a fost părtaș chiar astăzi, în timp ce ieșea pe poatra Guvernului. Mai multe persoane au început să înjure și să arunce cu apă.

"Unde s-a ajuns?"

"Astăzi a fost un eveniment chiar neplăcut. Eram la semafor chiar în Piața Victoriei, după ce am ieșit de la Guvern, și câțiva tineri trecând prin mijlocul intersecției, culmea, prin mijlocul intersecției, au aruncat cu apă, sper că a fost doar apă, nu cu ce au aruncat în jandarmi zilele trecute. Deja stropiseră alții între ei la stop, deci încălcând regulile de circulație, apostrofând, aducând fel de fel de vorbe urâte, filmând... unde s-a ajuns? Poate ieșim cu copiii undeva în oraș, ca orice om, totuși ne putem aștepta la orce? Totuși s-a ajuns mult, mult prea departe", a declarat ministrul Eugen Teodorovici la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel