Teodora Petre: Cel mai frică îmi e ca spectacolele mele să nu-și găsească publicul, să nu treacă rampa până în sufletele spectatorilor
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 27 ian 2023, 09:56
WhatsApp
Teodora Petre, câștigătoarea concursului de proiecte organizat de Teatrul Odeon, care a sâmbătă premiera piesei „O casă deschisă”, de Will Eno, vorbește, într-un interviu marca Spectacola, despre drumul unui tânăr regizor în lumea teatrului, despre succes, despre viață și despre curajul de a fi autentic. 

Sâmbătă, 28 ianuarie și duminică, 29 ianuarie, de la ora 19:30, la Sala Studio a Teatrului Odeon va avea loc premiera piesei „O casă deschisă”, de Will Eno, în regia Teodorei Petre, câștigătoare a concursului de proiecte organizat de Teatrul Odeon. Piesa beneficiază de o distribuție remarcabilă din care fac parte Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Ioan Batinaș, Ioana Bugarin, Eduard Trifa / Niko Becker, în timp ce scenografia poartă semnătura Ioanei Pashca, iar muzica a fost compusă de Cezar Antal.

Absolventă a Facultății de Teatru din cadrul UNATC I.L. Caragiale,  Teodora Petre a câștigat într-un singur an trei concursuri de proiecte, materializate în trei spectacole puse în scenă la TNB, Teatrul de Comedie, iar acum, cel de la Teatrul Odeon.

Vezi interviul pe Spectacola!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?