Teo Trandafir, dezvăluire în fața lui Mircea Badea: Nu ți-am zis niciodată. Nu am vrut să suferi și tu / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Sursa foto: captură video YouTube lupulalbastru1
Sursa foto: captură video YouTube lupulalbastru1
Teo Trandafir i-a făcut o dezvăluire lui Mircea Badea.

În ‘94, Teo Trandafir a ajuns în echipa Tele 7ABC, unde a prezentat, alături de Mircea Badea, emisiunea „Bună dimineața, România!” (1995-1997). Între 1998 și 2000, cei doi au continuat să îi facă pe români să zâmbească la matinalul Antenei 1. În perioada 2000-2006, Teo Trandafir a fost la PRO TV.

„Mi s-a făcut o propunere să plec la PRO TV. Am zis că fără tine nu plec. Tu mi-ai spus: „dacă te mai prind pe aici îți rup picioarele!” Și să îți mai spun ceva ce nu ți-am zis niciodată. Noi eram ca doi zburători la trapez. Ne lansam în câte o frază și habar nu aveam unde se duce. Apoi, la PRO TV, am început să vorbesc și m-am trezit singură. Am plâns șase luni de dorul tău. Bineînțeles că nu ți-am zis ca să nu suferi. M-am gândit că este de porc să suferim amândoi. Și tu mi-ai zis atunci: „măcar unul dintre noi să fie fericit”. Și eu nu eram fericită”, a zis Teo Trandafir.

„Stai liniștită că am rezolvat și eu cazul cu fericirea. Nu există. Este un concept absolut artificial. Este o minciună. Ce este fericirea? Sună așa îndelungat, dar nu. Este o prostie. Sunt fracțiuni de secundă de exaltare. Eu cred în durere. Durerea este maestrul”, a spus Mircea Badea la podcastul Gând la gând cu Teo.

Vezi mai multe aici:

CITEȘTE ȘI: Teo Trandafir: Credeam că vor să-mi ia organele. Tu aveai emisiune, dar ai ales să vii la mine / Mircea Badea: Au fost niște momente intense, chiar de disperare - https://www.dcnews.ro/teo-trandafir-credeam-ca-vor-sa-mi-ia-organele-tu-aveai-emisiune-dar-ai-ales-sa-vii-la-mine-mircea-badea-au-fost-niste-momente-intense-chiar-de-disperare_945732.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel