Tenismenii români, victorii la Casablanca, Cairo și Antalya
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tenis Wimbledon
Tenis Wimbledon
Rezultate bune obținute de jucătorii români de tenis prezenți la turneele futures de la Casablanca, Cairo și Antalya.

Cristina Ene a câștigat proba de simplu a turneului futures de la Casablanca (Maroc), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, sâmbătă, după ce a dispus în finală de compatrioata sa Oana Georgeta Simion, cu 6-3, 6-2.

Titlul la dublu a fost adjudecat de cuplul româno-rus Daiana Negreanu/Iana Sizikova, cap de serie numărul unu, după 6-4, 6-2 în finala cu favoritele numărul doi, Loredana Ioana Roșca și belgianca Deborah Kerf, scrie Agerpres.

Diana Popescu și germanca Lisa-Marie Maetschke au câștigat titlul la dublu în turneul futures de la Cairo (Egipt), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, după 3-6, 6-0, 10-7 în finala cu ucrainencele Anastasia Ghevel/Iulia Starodubțeva.

La turneul futures de la Antalya, perechea alcătuită din tenismenii români Patrick Grigoriu și Petru-Alexandru Luncanu a câștigat proba de dublu, după 6-4, 2-6, 10-6 în finala de sâmbătă cu perechea Darko Jandric (Serbia)/Aleksandr Pavliucenkov (Rusia).

La simplu, Dragoș Dima, principalul favorit al turneului, a fost învins în sferturi de irlandezul Peter Bothwell, cu 3-6, 6-4, 6-3, în timp ce Alex Luncanu, cap de serie numărul șase, a fost întrecut în aceeași fază a competiției de polonezul Andriej Kapas (N. 4), cu 6-4, 6-4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel